winkel bijbaan

Bijbaan in een elektronica winkel

Is elektronica echt jouw ding? Droom je ‘s nachts over Apple en Samsung? Dan is het werken in een elektronica winkel ideaal voor als bijbaan in je woonplaats. Lekker geld bijverdienen en dat ook nog eens in een omgeving die je interessant vindt. Waarschijnlijk weet je al veel over elektronica omdat hier ook je interesses in liggen. Dat is echt ideaal voor als je als verkoper aan de slag gaat in een elektronica winkel.

Wat is er nou precies allemaal leuk aan werken in een elektronica winkel? Er zijn twee goede redenen waarom je moet zoeken naar een sales bijbaan bij een elektronica winkel:

 

Je bent met technologie bezig

’s Ochtends wordt jij wakker, lekker uitgeslapen in het weekend. Na het douchen, eet je aan de tafel je ontbijt. Onder het genot van een bakkie koffie bekijk je het laatste nieuws over tech op Facebook, lees je reviews op Tweakers en bekijk je YouTube video’s over de nieuwste producten.

 

Begin jij je zaterdag meestal zo? Nou, dan is een sales bijbaan in een elektronica winkel wat voor jou. Je kan pas namelijk een product echt goed verkopen als je er ook daadwerkelijk van houdt. En dat doe jij.

 

Je krijgt de nieuwste producten te zien

Je bent niet alleen met technologie bezig, maar je krijgt ook nog eens de nieuwste producten als eerste te zien. De nieuwste IPhone staat al weken aangekondigd, al je vrienden willen hem hebben en jij hebt hem al in je handen gehad.

 

Kortom, houd je van technologie? Zoek je nog een bijbaan? Die combinatie kan heel goed samen in een sales bijbaan bij een elektra winkel. Er zijn genoeg mogelijkheden en het is ook nog eens goed voor je CV.