iphone 7

De belangrijkste specificaties van de iPhone 7 op een rijtje

De iPhone van Apple is al jaren een enorm populaire telefoon. Een van de meest verkochte modellen is de iPhone 7, die sinds 2016 op de markt is. En dat is ook logisch: het is een prachtige telefoon, met goede specificaties, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Ben je niet iemand die gelijk het nieuwste model wil aanschaffen, maar vind je het ook prima om en ouder model smartphone te kopen? Wil je niet de hoofdprijs betalen voor een telefoon? Dan is de iPhone 7 misschien wel de perfecte telefoon voor jou. Ben je nog aan het twijfelen tussen meerdere modellen en ben je op zoek naar meer informatie over de specificaties van deze telefoon? Lees dan vooral verder!

Een A10 processor van hoge kwaliteit
Als je de iPhone 7 wilt vergelijken met de voorganger van deze smartphone, de iPhone 6S, dan zullen er een aantal verschillen direct duidelijk worden. Allereerst beschikt de iPhone 7 over een A10 Fusion processor, waardoor dit toestel een stuk sneller is dan de vorige editie van Apple. De telefoon zal zelfs maar liefst 40% sneller zijn: een aanzienlijk verschil.

Camerasysteem van iPhone 7
Smartphones worden allang niet meer alleen gebruikt om te bellen en te WhatsAppen, maar hebben daarnaast nog een tal van functies. Een van de specificaties die steeds belangrijker worden op een smartphone is de kwaliteit van de camera. De camera op de achterkant van de iPhone 7 is 12.0 megapixel en is voorzien van een aantal handige functies. Denk hierbij onder andere aan slow motion, lichaams- en gezichtsherkenning, videostabilisatie en optische beeldstabilisatie. Daarnaast heeft de iPhone 7 uiteraard ook een frontcamera van 7 megapixel. Het camerasysteem van dit model is een grote verbetering ten opzichte van de oudere modellen. De camera heeft namelijk een grotere lensopening, waardoor je helderdere foto’s zult kunnen schieten.

Beschikbaar in verschillende kleuren
Als je een unieke smartphone wilt kopen, ook dan is de iPhone 7 een prima model. Dit toestel is namelijk verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren: gitzwart, zwart, zilver, goud, roségoud en de limited edition in het rood. Hierdoor kun je jouw iPhone in een prachtige nieuwe kleur kiezen, waardoor er voor iedereen wel een iPhone 7 is die perfect bij hem of haar past. Wil je voor een veilige optie? Ga dan voor zwart of zilver. Wil je liever een meer gedurfde telefoon? Dan is goud of roségoud misschien wel een goede mogelijkheid.

Overige belangrijke specificaties
Naast deze bovenstaande eigenschappen zijn er uiteraard nog een tal van andere specificaties die de iPhone 7 een geschikte telefoon maken. Zo is het toestel zowel stof als waterdicht en kun je kiezen uit een opslagcapaciteit van 32GB, 128GB en 256GB. Het beeldscherm van het toestel is 4.6-inch retina (1334 x 750 pixels) en het werkgeheugen is 2GB. Al met al is de iPhone 7 daarmee een betaalbare smartphone van goede kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op iPhoneZ.nl