werken bij tele2

De ideale bijbaan: werken bij Tele2

Tele2, misschien wel een van de meest uitgesproken providers van het moment. Het stoffige imago van een aantal jaar geleden is volledig verdwenen. De reclames met felle kleuren en pakkende uitspraken vergeet je niet snel. De marketingafdeling heeft absoluut zijn best gedaan en met succes. Een dag werken bij Tele2 ziet er als volgt uit:

Je begint je dag met een kopje koffie met collega’s en bespreekt nog even wat je de avond daarvoor hebt gedaan. Daarnaast word je nog even bijgepraat over de nieuwste features, veranderingen in abonnementen en de nieuwe aanbiedingen. De eerste klanten komen binnen. De vragen gaan van facturen tot nieuwe abonnementen. En natuurlijk wanneer de nieuwste IPhone beschikbaar is.

Aangezien Tele2 pretendeert de beste aanbiedingen te hebben, krijg jij vaak een verbaasd vrolijk gezicht en de woorden: ‘dit wil ik!’. Je vindt het heerlijk om bezig te zijn met mobieltjes en dat is ook wat de klant ziet, jouw passie. Het uitzoeken van combinaties van abonnementen vind je misschien nog wel het leukste. Vaak heeft de klant al een beetje een idee van wat hij wilt, qua mobiel en qua abonnement. Je luistert aandachtig en na een paar vragen kan jij er wel uitmaken wat het beste bij deze klant past. Dit gaat natuurlijk alleen nog op het basis abonnement. Tele2 heeft eigenlijk elke maand wel een aanbieding die super voordelig zijn voor haar klanten. Deze aanbiedingen laat je natuurlijk nog even vallen tijdens het gesprek, want de klant heeft hier waarschijnlijk wel oor naar. En dat is de reden waarom jij hebt gesolliciteerd op verkoopmedewerker vacatures.

Klant tevreden met zijn nieuwe abonnement en jij blij omdat je jouw taak voortreffelijk hebt uitgevoerd. Jouw taak zit er op. Na een drukke dag is het tijd om met je collega’s nog een drankje te doen ergens. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.