iphone7s

De iPhone 7S kun je naar verwachting rond 6 september 2017 kopen

 

De iPhone 7S is volgens de website iPhone.nl al rond 6 september van dit jaar te bestellen. Eind vorige maand plaatste de nieuws website een aankondiging voor het pre-orderen. Hoewel een nieuwe iPhone 7S waarschijnlijk pas rond 20 september 2017 verkrijgbaar zal zijn, kun je een los iPhone 7S toestel dus al twee weken eerder kopen, door hem vooruit te bestellen. Je nieuwe iPhone toestel wordt dan gelijk toegezonden per post, zodra deze verkrijgbaar is bij de betreffende webwinkel waar je de pre-order doet. Dat voorkomt dat je tijdens de massale run op de nieuwe iPhones misgrijpt, en dat je veel langer moet wachten op je nieuwe toestel.

 

Naast de iPhone 7S wordt ook nog de iPhone 8 verwacht. Waarschijnlijk wordt dit het duurste nieuwe iPhone ooit, met ook net iets betere specificaties ten opzichte van de iPhone 7S. De nieuwe iPhone 8 zou naar verluidt meer dan 1.000 euro gaan kosten voor een eenvoudige versie. De iPhone 7S zal waarschijnlijk nog wel onder de 1.000 euro te krijgen zijn. Let er wel op dat dit de prijzen zijn voor losse toestellen. Als je bij je toestel een abonnement afsluit kun je de prijs van je toestel meenemen in je maandbetaling, waarmee je de uitgave van een hoog bedrag in één keer kunt omzeilen. De aanschaf van een misschien best wel prijzig iPhone 7S toestel hoeft dan wellicht geen probleem meer te vormen.

 

Meer informatie over de iPhone 7S en iPhone 8 volgt nog

 

Zodra de iPhone 7S en de iPhone 8 verkrijgbaar zijn en er meer informatie over bekend is over de nieuwe losse iPhone toestellen, zullen we mogelijk ook op onze website verwijzingen naar aanbieders van deze toestellen gaan aanbrengen, zodat je deze toestellen ook via ons kunt kopen. Nu nog even afwachten dus!

Update van 18 september 2017: iPhone 8 en iPhone X

De informatie in dit artikel is voor een deel achterhaald. In plaats van met een iPhone 7S is Apple met de iPhone X gekomen naast de iPhone 8. Zo zie je maar weet dat geruchten sterk kunnen zijn! De prijs van een iPhone 8 ligt rond de 1000 euro voor een wat betere versie met veel opslag. De goedkoopste iPhone 8 toestelvariant kun je bij de meeste aanbieders al kopen rond de 850 euro.

 

—————————————————————————————————————–

 

Voor deze informatie hebben wij gebruik gemaakt van de volgende bron: iPhone.nl