samsung note 3 batterij

De Samsung Note 3 batterij voor meer power

Samsung heeft met de Note 3 een sterke phablet smartphone gemaakt. Het is in 2013 onthuld in Berlijn en was na een maand al wereldwijd te verkrijgen. De Note 3 was een opvolger van de Note 2. Het was lichter, exclusiever gemaakt en daarnaast een mooie leren achterkant en mooi nep metalen randje. De S Pen heeft ook tal van nieuwe functies. Samsung heeft vijf miljoen stuks van de Note 2 verkocht in twee maanden en later 10 miljoen.

De Galaxy Note 3 met de stylus

De Note 3 moest exclusiever zijn en meer premium dan de voorgangers. Het is een wonderbaarlijk toestel om volop van te genieten. De Note 3 is 8,3 millimeter dik. Wat dunner dan de Note 2. De LTE-versie kent een 2,3 GHz quad core snapdragon van 800 chips. Testen hebben laten zien dat chipsets sterk zijn. Het toestel heeft drie gigabyte aan ram geheugen, een 5,7 inch scherm (1080p Amoled), een 13 megapixel camera en 32 of 64 gigabyte aan opslag. De batterij heeft 3200 mAh power. Het is een batterij welke krachtig genoeg is.  De Samsung Note 3 accu is van groot belang voor het correct functioneren van het toestel. Het is dus slim om te zorgen, dat de Samsung Note 2 batterij optimaal haar werk kan doen.

De software

Het toestel is uitgerust met de Android Jelly Bean versie. Ook zit er een software op welke Touchwiz heet. Het is een erg prettig toestel met goede software. Er zijn tal van programma’s welke je kunt installeren op het toestel. Het is goed om optimaal gebruik te maken van de stylus pen om notities te maken en tal van andere apps. In 2014 kwam de Android 4.4. KitKat versie uit. Het is mogelijk om het toestel te updaten naar deze versie.

Een extra batterij

Het is goed om te kiezen voor een extra Samsung Note 3 batterij. De batterij maakt het mogelijk om nog langer te genieten van dit toestel. Het is geweldig om te ontdekken hoe een Note 3 nog langer meegaat door een keer de batterij te verwisselen. Natuurlijk kun je ook een nieuwe Samsung Note 3 accu aankopen om de oude batterij te vervangen. Het is goed om zo langer te genieten van de Note 3.

Een nieuwe Samsung Note 3 batterij kopen als extra accu of als vervanging van de oude accu is een slimme set. Het is goed nieuws. Je kunt nog meer genieten van de Note 3.