android media box kopen

De voordelen van een Android Mediabox

Sinds twee jaar is de Android Mediabox op de markt uitgebracht. Je komt de kleine mediabox steeds vaker tegen. Tijd om er eens wat aandacht aan te besteden! In dit artikel vertellen we meer over de Android Mediabox, de mogelijkheden en waarom je deze gadget wel of niet moet aanschaffen. Lees snel verder wanneer je meer te weten wilt komen over de Android mediabox of wanneer je op het punt staat deze te kopen.

Films, series en televisieprogramma’s altijd binnen handbereik

De Android Mediabox biedt je de mogelijkheid om elke willekeurige film, serie, televisieprogramma of muzieknummer te openen en te bekijken / luisteren. Daarbij moet wel gezegd worden dat deze dienst niet gratis geleverd wordt. Je betaalt hier een maandelijks bedrag voor. Wil je voordeliger bellen, internetten en tv kijken? Kijk dan eens op Internet-abonnement.com en vergelijk abonnementen.

Mogelijkheid om foto’s vanaf je telefoon te laten zien

Wanneer je gebruik maakt van een Android smartphone kun je foto’s, documenten of een presentatie tentoonstellen op je televisie. Dit werkt zeer eenvoudig en maakt het makkelijker en leuker om vakantiefoto’s aan de familie te laten zien, een businessplan te presenteren of om samen met je collega’s bepaalde documenten te bespreken.

Hoe installeer je een Android TV box?

Het kopen en installeren van een Android TV box is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaatje aansluiten op je telefoon. Vervolgens kun je middels een bepaalde app, die je eerst moet downloaden op je smartphone, eenvoudig connecten met de Android TV box. Meer weten over het kopen van een Android TV box? Neem dan eens een kijkje op maak van je tv een smart tv.