refurbished

Een refurbished Iphone is een goede optie!

Toe aan een nieuwe telefoon

Iedereen is eens in de zoveel tijd weer eens toe aan een nieuwe telefoon. Helaas is de tijd die een smartphone tegenwoordig overleeft ongeveer twee jaar. Na deze periode is je batterij er zo slecht aan toe en werken je knopjes zo slecht dat het echt tijd wordt voor een nieuwe. Waar je voorheen altijd een abonnement met telefoon zonder blikken of blozen kon afsluiten is dat de afgelopen tijd wel veranderd. Je krijgt namelijk een BKR registratie tegenwoordig. Voor veel mensen een reden om nog eens twee keer na te denken over het aanschaffen van een abonnement met telefoon.

Refurbished Iphone

Veel mensen stappen over op SIM only abonnementen. Echter is het voor veel mensen ook onbetaalbaar om in een keer een nieuw toestel te kopen. Een nieuwe iphone 6 los kost je nog makkelijk € 400,-. Voor de mensen die niet zo veel geld kwijt willen zijn aan een nieuw los toestel is de refurbished Iphone mogelijk een oplossing. Wat is dat dan zo’n refurbished Iphone? In principe is een refurbished Iphone een tweedehands Iphone. Het is echter niet zomaar een tweedehands Iphone. De Iphone is inderdaad eerder gebruikt, echter hebben experts de telefoon helemaal nagekeken en de onderdelen die aan vervanging toe waren ook vervanging. Zo zal je een tweedehands Iphone hebben met bijvoorbeeld een gloednieuwe accu erin. Zo is het mogelijk om een iPhone 6 Plus refurbished te hebben voor iets minder dan € 400,-. Naast telefoons heb je ook refurbished tablets. Zo kan je al een ipad mini refurbished hebben voor iets meer dan € 200,-.

Bespaar veel geld

Refurbished is iets wat heel snel in opkomst is in Nederland. Bij refurbished toestellen kopen moet je letten op een paar dingen. Je hebt verschillende soorten refurbished toestellen. Het is opgedeeld in A, B en C-grade toestellen. A-grade is de duurste en heeft de minste gebruikerssporen zoals bijvoorbeeld krasjes of deuken. Wanneer een paar krasjes je niet uitmaken kun je kiezen voor een B-grade toestel. Bij een C-grade heb je echt duidelijke gebruikerssporen, je betaalt echter wel het minste!