Hoe betrouwbaar zijn iPhone hoesjes?

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone of iPhone. Dit is echter bijna noodzakelijk omdat alles via het internet gebeurt. Het is dus belangrijk dat je bereikbaar bent op zakelijk gebied en voor familie/vrienden. Een telefoon kan tegenwoordig enorm prijzig zijn. Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, wil je deze dan natuurlijk ook heel houden. Helaas zijn telefoons erg kwetsbaar en kunnen ze met een kleine zachte val al beschadigd worden, erg zonde. Het is daarom belangrijk dat je je telefoon goed beschermd. Dit kan onder andere door middel van een goed hoesje en eventueel een glasplaat. In deze tekst lees je meer over de juiste bescherming en waar je op moet letten. 

Een hoesje voor je telefoon  

Sommige mensen zijn wat eigenwijs en willen geen hoesje kopen om hun telefoon zo te beschermen. Dit is natuurlijk erg zonde want een telefoon is tegenwoordig erg duur en met één val kan die al kapot zijn zonder bescherming. Zo heb je dan ook erg veel verschillende type hoesjes met elk hun eigen doel. Werk je bijvoorbeeld als zakenman en ben je vaak te vinden in een vergadering? Dan is het natuurlijk netjes om hier een hoesje van leer voor aan te schaffen. Maar werk je bijvoorbeeld in de bouw waarbij je telefoon toch erg kwetsbaar is, dan is het verstandig om een sterk en hard hoesje aan te schaffen zodat je telefoon wel tegen een stootje kan. Binnenkort wordt ook de nieuwe iPhone 14 uitgebracht. Als je van plan bent om deze te halen is het aan te raden om alvast een iPhone 14 hoesje aan te schaffen. Het kan namelijk zijn dat deze tijdelijk is uitverkocht en je wilt echt niet zonder hoesje met zo’n dure telefoon rondlopen. De meeste hoesjes kun je halen tussen de 10 en 50 euro. Dit is afhankelijk van het merk en kwaliteit van het hoesje. 

Screenprotector 

Als jij je telefoon optimaal wilt beschermen is het verstandig om een screenprotector op je scherm te plakken. Dit is een plastic of glazen plaatje die over je originele beeldscherm heen zit. Hierdoor worden de breuken opgevangen door de screenprotector waardoor jouw beeldscherm heel blijft. Bij enorm harde of lelijke vallen kan het wel zijn dat door de dreun toch je eigen scherm ook beschadigd is. Zo’n screenprotector biedt dus gewoon net wat extra bescherming voor je telefoon. Voor telefoonhoesjes en meer kunnen wij je aanraden om is een kijkje te nemen op smartphonehoesjes.nl. Zij beschikken over een ruim aanbod voor een mooie prijs.