sim only iphone

Losse sim only actie met een iPhone

Een iPhone is ideaal om veelvuldig gebruik te maken van video of muziek streamen. Om er voor te zorgen dat je dit overal in Nederland kan doen, is het handig om te kiezen voor een passende sim only actie.

 

Voordelen van een sim only actie

 

Een van de grootste voordelen van een sim only actie is dat je geen BKR registratie kan krijgen bij het afnemen van een abonnement. Dit geldt alleen als je een telefoon abonnement neemt bij een provider waarbij het toestel € 250,- of meer kost. Als je dus los een iPhone of een refurbished iPhone koopt bij een webwinkel, dan zorgt dit niet voor een BKR registratie.

 

Met name is het handig als je binnenkort van plan bent om een Hypotheek te nemen. Een BKR registratie kan ervoor zorgen dat je maximale hypotheek tot wel duizenden euro’s lager uitvalt. Alle sim only acties vergelijken bespaart dus niet alleen op je abonnementskosten, maar ook op de hoogte van de Hypotheek. Zo kan je droomhuis toch in zicht zijn.

 

Welke sim only provider kiezen?

 

In Nederland zijn er veel verschillende providers. Vele van hen maken gebruik van één van de vier grote netwerken. De netwerken zijn in handen van: KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Een provider zoals Telfort maakt bijvoorbeeld gebruik van het KPN netwerk om zijn diensten te leveren. Dit wordt ook wel een virtuele provider genoemd.

 

Over het algemeen is de vuistregel dat het verkeer van de grote vier voorrang krijgt op het netwerk indien deze zwaar belast wordt. Echter gaan de technologische ontwikkelen tegenwoordig dusdanig snel dat dit steeds minder aan de orde is. De sim only providers zetten steeds meer frequenties in om snel 4G internet te leveren. Vaak worden ook de 2G en 3G frequenties gebruikt om het 4G netwerk te boosten. In de hierboven genoemde website kan je eenvoudig alle voor- en nadelen van alle providers met elkaar vergelijken alvorens je een keuze maakt.