Optimaal beschermen van je smartphone beeldscherm

Wanneer je een iPhone hebt gekocht dan wil je deze graag goed beschermen tegen val, stoot en waterschade. Hiervoor zijn er tegenwoordig allerlei beschermingen bedacht om ervoor te zorgen dat je telefoon beschermd wordt tegen deze drie vormen van schade. Zo is er voor het beschermen van het glas van de smartphone een screenprotector ontworpen. Door middel van de screenprotector gaat de het glas van de telefoon niet kapot maar de screenprotector. Een screenprotector is er in twee vormen, namelijk van plastic of van glas. Het ligt er dan ook maar net aan wat je fijner vindt. Naast dat een screenprotector ervoor zorgt dat het glas niet breekt beschermt het de screenprotector ook tegen krassen en zorgt het ervoor dat je niet over het hele beeldscherm van die vinger vegen ziet. Een screenprotector beidt dan ook veel voordelen voor het beschermen van het glas van de smartphone.

Welke screenprotectors zijn er allemaal

Er zijn erg veel verschillende soorten screenprotectors, zo heeft niet elk merk een aparte screenprotector maar heeft elke type meerdere screenprotectors. De screenprotectors zijn vaak voor maar één type telefoon te gebruiken, dit omdat deze op maat gemaakt zijn.  Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een screenprotector te nemen die licht is zoals een normaal glas of een privacy glass, dit houdt in dat deze extra donker is waardoor er niemand met je mee kan kijken. Beide varianten zijn zowel als plastic als van glas te verkrijgen. De meest voorkomende screenprotectors zijn van glas, dit omdat een glazen screenprotector meer veiligheid voor het beeldscherm biedt dan een plastic screenprotector. Daarnaast kun je er ook nog een voor kiezen of je de screenprotector over de hele voorkant van de telefoon wilt of alleen over het beeldscherm, het ligt er maar net aan wat je fijner vindt. Voor

Hoe werkt het

Wanneer je de screenprotector hebt opgeplakt dan merk je er nog maar vrij weinig van, de screenprotectors zijn vaak een paar mm dik. Wanneer je per ongeluk de smartphone laat vallen op het beeldscherm dan zorgt de screenprotector ervoor dat het glas van de smartphone niet zomaar breekt, daarentegen zal de screenprotector wel helemaal kapotgaan, dit omdat die de klap als het ware opvangt. De screenprotector is er vervolgens weer eenvoudig af te halen, waardoor je er weer een nieuw op kunt plaatsen. Voor screenprotectors van topkwaliteit ben je aan het juiste adres bij telefoonglaasje.nl.