sim only aanbiedingen

Overal bereikbaar zonder hoge kosten

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen: een mobiele telefoon. Maar niet iedereen heeft behoefte aan altijd het allernieuwste toestel en een duur abonnement. Voor die mensen is er maandelijks opzegbaar sim only. Sim only betekent dat je alleen maar een sim kaart bestelt, die je in je oude telefoon kunt stoppen. Hiermee ben je in ieder geval altijd bereikbaar, en voor een klein bedrag kan je ook zelf bellen, sms-en en zelfs Internetten. Dit kan al voor nog geen tientje per maand. En wil je een maandje niet, dan zet je je contract gewoon stop.

Jij bepaalt de duur van je contract

Met een maandelijks opzegbaar sim only contract ben je heel flexibel en kan je maandelijks opzeggen als je het niet meer wilt. En er zijn op dit moment heel veel aanbieders die sim only oplossingen aanbieden, waardoor er altijd een combinatie is die bij je past. Met wat vooronderzoek naar de bundelmogelijkheden van de diverse profiders kan je de beste oplossing voor de beste prijs regelen, en daarmee bespaar je een hoop geld. En als je niet zo veel belt of Internet gebruikt, dan zijn er hele goedkope oplossing met een kleine bundel. En je bent wel overal bereikbaar en kunt gebruik maken van de vele plekken in ons land waar je tegenwoordig gratis WIFI hebt.

Waarom is een abonnement dan zo veel duurder?

Een jaarabonnement of maandabonnement is doorgaans veel duurder, omdat er ook een nieuw toestel aan gelinkt wordt. En ook al krijg je dit toestel in veel gevallen ‘gratis’ of voor de helft van de prijs, de rest van de kosten van het toestel wordt gewoon verdeeld over de looptijd van je abonnement en bij je maandbedrag opgeteld. Dus uiteindelijk betaal je toch altijd je toestel zelf. Bij sim only maak je gebruik van je eigen toestel, dus hoef je alleen de sim kaart te betalen. En dat valt reuze mee! En een maandelijks opzegbaar sim only contract kan je stopzetten wanneer jij wilt, zo flexibel kan het zijn. Je kunt natuurlijk ook een jaarcontract afsluiten met sim only, dan zijn je maandelijkse kosten nog iets lager, maar mis je wel die flexibiliteit. De keuze is aan jou!