Werk jij al in een telecomwinkel?

Tegenwoordig kom je steeds vaker vacatures van telecomwinkels tegen als je op zoek gaat naar een studentenbaan bij jou in de buurt. Er zijn veel telecombedrijven, denk bijvoorbeeld aan Vodafone, KPN, Tele2 en Telfort. Al deze bedrijven hebben winkels waar werknemers geplaatst moeten worden. Ze hebben graag jongen mensen die de klanten helpen. Daarom zijn studenten de perfecte doelgroep voor hun. Maar wat is er zo leuk aan het werken bij een telecomwinkel?

 

Goed voor je CV

Telecomwinkels bieden verschillende telecommunicatie- en ICT-diensten aan. Hier heb je dus veel te maken de technologie die de wereld van vandaag en morgen vormgeeft. Daarnaast ben je met een sales studentenbaan veel in contact met (potentiele) klanten. Zowel je communicatievaardigheden als je basiskennis krijgen een boost!

 

Naast je studie

De meeste telecomwinkels zijn op zoek naar parttimers die ook in het weekend en de koopavonden kunnen werken. Het is dus niet zo dat je alleen van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u kan werken. Een baan als deze is dus super goed te combineren met je studie.

 

Salaris

Laten we eerlijk zijn, iedereen werkt om geld te verdienen. Salaris is dus belangrijk. Een bijbaantje in de telecomwereld is geen vetpot maar je mag zeker niet klagen! Het is een normaal studentensalaris waar je de huur van je kamer van kan betalen.

 

Dankbaar

Voldoening uit je werk halen is super belangrijk. Het werken in een telecomwinkel is super dankbaar werk. Daardoor heb je al snel na een werkdag een voldaan gevoel. Klanten waarderen je hulp en zijn blij met hun aankoop. Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon, of je nou jong of oud bent. Je moet je in de klant kunnen verplaatsen. Als de klant zich begrepen voelt en je diegene ook nog goed kan helpen blijkt de waardering al snel. Wie wordt nou niet blij van een complimentje? En daar doe je het allemaal voor!

 

Denk jij dat jij helemaal thuis hoort in de telecomwereld? Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Check dan snel de openstaande vacatures bij jou in de buurt en wie weet verdien jij je geld straks als medewerker van een telecomwinkel!